ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κατεβάζουν ειδικές κάμερες στο φρεάτιο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κατεβάζουν ειδικές κάμερες στο φρεάτιο

Συγκλονιστικές οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό της σορού της Μαρί Ρόουζ σε φρεάτιο στο Μιτσερό, την Κυριακή (14/04). 

Της Γεωργίας Παππούτα

Μέλη της ΕΜΑΚ το Σάββατο (20/04) ανέσυραν και δεύτερη σορό γυναίκας, ενώ εντός του φρεατίου όπως σας είχαμε πληροφορήσει υπάρχουν ακόμη δύο τουλάχιστον πτώματα.  

Πληροφορίες αναφέρουν στο ThemaOnline, ότι η ανάσυρση των δύο σορών καθυστερεί και καθίσταται δύσκολη λόγω της οικοδομής του φρεατίου και της επικινδυνότητάς που ελλοχεύει.  

Σημαντική εξέλιξη είναι ότι στο σημείο επιστρατεύτηκαν ενισχύσεις από ιδιωτική υπηρεσία για χρήση των υποβρύχιων καμερών τους, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εισέλθουν βαθύτερα στο φρεάτιο και να εντοπίσουν το ακριβές σημείο των σορών.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος Λοχαγός Νίκος Μεταξάς, παραδέχθηκε τον φόνο δύο γυναικών, της 38χρονης Μαρί Ρόουζ και της 28χρονης Αριάν Παλαμά.  

Οι λεπτομέρειες θανάτου τους προκαλούν ανατριχίλα με τον 35χρονο να αναφέρει ότι στραγγάλιζε τα θύματα του την ώρα που ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί τους, ενώ στην συνέχεια τα έδενε χειροπόδαρα, τα τύλιγε σε σεντόνι και τα πέταγε στο φρεάτιο. 

Η αγωνία για το 6χρονο αγγελούδι της Μαρί Ρόουζ όλο και μεγαλώνει, αφού οι έρευνες στη λίμνη στο μεταλλείο Μεμί στον Ξυλιάτο, έχουν ολοκληρωθεί χωρίς κανένα αποτέλεσμα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της ΚΔ συνεχίζει να ενισχύεται από στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνουν ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE