Παγκύπριο U16: Ο Οθέλλος διατηρεί προβάδισμα 4 βαθμών 2 αγωνιστικές πριν το τέλος (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Παγκύπριο U16: Ο Οθέλλος διατηρεί προβάδισμα 4 βαθμών 2 αγωνιστικές πριν το τέλος (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με την 28η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U16 και ο πρωτοπόρος Οθέλλος Αθηαίνου κέρδισε με 1-0 στην Πάφο τον Απόλλωνα.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 70ο λεπτό ο Αλέξανδρος Μάντης, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι.

Με τη νίκη του ο Οθέλλος έφτασε στους 66 βαθμούς σε 26 αγώνες, δύο μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ο Οθέλλος στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Ελπίδα Ξυλοφάγου και στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Liverpool FC.

Η ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τον Ακρίτα Χλώρακας και ακολουθεί με 62 βαθμούς.

Μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος η ΕΝΥ θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου) και εκτός έδρας την Ελπίδα Ξυλοφάγου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Ερμής Αραδίππου – Απόλλων (Κλιμάκιο Λεμεσού)…2-2
Ελπίδα Ξυλοφάγου – Αναγέννηση Δερύνειας…0-0
Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου) – Οθέλλος Αθηαίνου…0-1
ΑΣΙΛ Λύσης – ΜΕΑΠ…5-4
Διγενής Ορόκλινης – Ονήσιλλος Σωτήρας…0-0
Juventus Academy – ΕΝΑΔ…0-0
Ακρίτας Χλώρακας – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα…0-4

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.