Αμφίρροπο ματς με ένταση και νεύρα στην «Αρένα» – ΟΚΤΩ κίτρινες από τον Τιμόθεο Χριστοφή!

Αμφίρροπο ματς με ένταση και νεύρα στην «Αρένα» – ΟΚΤΩ κίτρινες από τον Τιμόθεο Χριστοφή!

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στην «Αρένα», στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Στο πρώτο μέρος, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη, αλλά με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίωρο, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή. Ουσιαστικά, είχε μόλις μία ευκαιρία, στο 8΄, όταν ο Βάτερμαν απέκρουσε το σουτ του Σάστρε, αλλά και 2-3 καλές προϋποθέσεις που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος είχε μία πολύ καλή φάση στο 6΄ με τον Ντε Βινσέντι, ανέβασε στροφές μετά το 30΄, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικό. Είχε όμως στο ενεργητικό του, δύο καλές στιγμές με τον Ντε Βινσέντι, στο 40΄ από εκτέλεση φάουλ και στο 45΄+2΄ με σουτ.

Γενικά, ήταν ένα πρώτο ημίχρονο με καλό και γρήγορο ρυθμό κατά διαστήματα, όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, ενώ έγιναν και πολλά φάουλ εκατέρωθεν, που έφεραν ένταση και νεύρα μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Τιμόθεος Χριστοφή, να δείξει… ΟΚΤΩ κίτρινες κάρτες, από τέσσερις σε κάθε ομάδα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE