ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Τα λόγια του λοχαγού σε συνάδελφους του όταν εντοπίστηκε η σορός της Ρόουζ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Τα λόγια του λοχαγού σε συνάδελφους του όταν εντοπίστηκε η σορός της Ρόουζ

Απαθής και λιγομίλητος. Αυτή την εικόνα παρουσίαζε ο 35χρονος λοχαγός Ν.Μ., λίγες ώρες μετά την ανεύρεση της σορού της Μαρί Ρόουζ, σε φρεάτιο στο Μιτσερό, την Κυριακή (14/04). 

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την επόμενη ημέρα μετά τον εντοπισμό της σορού της Μαρί Ρόουζ, δηλαδή τη Δευτέρα (15/04), πήγε κανονικά στο Στρατόπεδο ‘Τάσου Μάρκου’ στην Κλήρου, όπου υπηρετούσε.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ίδιος ήταν απαθής και λιγομίλητος, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τον φόνο της Μαρί Ρόουζ, απορημένος που δεν την είχαν εντοπίσει. 

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν με τους συναδέλφους του σε χώρο του στρατοπέδου και όλοι μαζί συζητούσαν για το γεγονός, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: ‘Πηγαίναμε εκεί και βγάζαμε φωτογραφίες. Δεν πήραμε χαμπάρι’.

Ήταν γνωστός λάτρης της φωτογραφίας, αφού παρέδιδε και μαθήματα σε γκρουπ, ενώ όπως φαίνεται ήταν και μία από τις προφάσεις του για να συναντά κορίτσια από κοντά.  

Με μία ματιά στον λογαριασμό του γίνεται αντιληπτό ότι ο ίδιος επισκεπτόταν διάφορα μέρη της Κύπρου για φωτογραφίσεις, αναρτώντας μάλιστα πλάνα από το φρεάτιο στο Μιτσερό, αλλά και από την λίμνη στο μεταλλείο Μεμί στον Ξυλιάτο, ένα μήνα μετά το έγκλημα.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος λοχαγός έχει παραδεχθεί τον φόνο της Μαρί Ρόουζ και της Αριάν Παλάνα Λοζάνο, ενώ φάσκει και αντιφάσκει για τον θάνατο του 6χρονου κοριτσιού.  

Η αγωνία για το 6χρονο αγγελούδι της Μαρί Ρόουζ ολοένα και μεγαλώνει, αφού οι έρευνες σε λίμνη στο μεταλλείο Μεμί στον Ξυλιάτο, έχουν ολοκληρωθεί χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα οι έρευνες στο φρεάτιο στο Μιτσερό όλο και εντατικοποιούνται, με την ενίσχυση ιδιωτικής υπηρεσίας και την χρήση κάμερας ρομπότ, για να γίνει εφικτή η ανάσυρση ακόμη δύο πτωμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top