Ζωντανή για τον τίτλο η Αϊντχόφεν – ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
22.04.2019 - 06:00
Στο… κυνήγι του Άγιαξ παραμένει η Αϊντχόφεν, παρά το νικηφόρο σερί που συνέχισε επικρατώντας 3-1 της Ντεν Χάαγκ.
Δεν… ξεκολλάει από τον Άγιαξ η Αϊντχόφεν, που επικράτησε 3-1 της Ντεν Χάαγκ στην 31η αγωνιστική της Eredivisie.
Η PSV διατηρείται ισόβαθμη με τον «Αίαντα» στην κορυφή, όμως έχει απέναντί της και τη διαφορά τερμάτων που δίνει στην ομάδα του Άμστερνταμ τον φετινό τίτλο.
Για να πάρει το σημερινό τρίποντο χρειάστηκε το γκολ του Ντάμφρις στο 20’, για να «τρομάξει» τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σύντομα.
Ο Ντε Γιονγκ στο 83’ διπλασίασε τα τέρματα, με τον Νέσιντ να μειώνει σε 2-1, όμως ο Μάλεν στο 90+2’ αύξησε εκ νέου το προβάδισμα και κλείδωσε το τρίποντο για την «Αϊντχόφεν».
Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.