Η ευκαιρία της Σαλαμίνας

Η ευκαιρία της Σαλαμίνας

Άλλο αποτέλεσμα από την νίκη δεν υπάρχει σήμερα για την Νεα Σαλαμίνα καθώς σε ένα άλλο ενδεχόμενο όλα θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο.

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα λοιπόν ψάχνουν την νίκη μια μόλις μέρα μετά την συμπλήρωση 67 ετων από την ίδρυση του σωματείου τους. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν θα έχει ούτε και σήμερα στην διαθεση του τους Γκρικαλασβίλι και Μορίς και έτσι ο Ενρικε και πάλι θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των Αμμοχωστιανών.

Ο κόσμος θα είναι και πάλι στο Τάσσος Μάρκου αφού τέτοια είναι τα μηνύματα που παίρνουν οι παράγοντες των ερυθρολεύκων.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE