Δημοσιογράφος η αντικαταστάτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοσιογράφος η αντικαταστάτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αντικατάσταση της παρουσιάστριας πλησιάζει και μετά το «όχι» τριών παρουσιαστών, την θέση αναλαμβάνει γνωστή δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τv Mania» την θετική απάντηση για να αναλάβει την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» έδωσε στον σταθμό η δημοσιογράφος Κατερίνα Αγαπητού η οποία από την Μεγάλη Τετάρτη και θα πάρει την καρέκλα της Χριστιάνας και θα παραμείνει στη θέση της για δύο μήνες, αφού η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα χρησιμοποιήσει ολόκληρη την άδεια μητρότητας που δικαιούται.  

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση είχε γίνει και στους Λούη Πατσαλίδη, Βασιλική Χατζηαδάμου και Χριστιάνα Αρτεμίου οι οποίοι αρνήθηκαν με απότελεσμα η εν λόγω δημοσιογράφος να πει το μεγάλο «ναι» και να αναλάβει τα καθήκοντα Αριστοτέλους. 

Να σημειώσουμε πως η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει μπει για τα καλά στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης της ενώ σε πολύ λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. 

Η αντικαταστάτρια, Κατερίνα Αγαπητού:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE