Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Το video φαίνεται να είναι κομμάτι μίας φωτογράφησης για το περιοδικό LOVE και η Ratajkowski δείχνει πιο sexy από ποτέ, με τα τολμηρά της εσώρουχα. Το μοντέλο είναι γνωστό για το γυμνασμένο της σώμα και τις εντυπωσιακές της καμπύλες, ενώ το συγκεκριμένο post αποτελεί απόδειξη πως είναι μία από τις πιο sexy γυναίκες εκεί έξω.
View this post on Instagram
HAPPY EASTAH
from @thelovemagazine x @lilmami_lani x @inamoratawoman x @kegrand
Η Ratajkowski δε φοβάται να δείξει το αξιοζήλευτο σώμα της στο Instagram – και κάθε φορά που το κάνει, φυσικά, συγκεντρώνει χιλιάδες likes και comments.
Πηγή: jenny.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




