Απόπειρα Φόνου: Xτύπησε 61χρονο με αυτοκίνητο μετά από λεκτική αντιπαράθεση
Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 61χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές δεν έχουν λάβει ούτε κάποια ενημέρωση, ούτε κάποιο αίτημα από τις αντίστοιχες κυπριακές.
Η ελλαδική ενημερωτική ιστοσελίδα iEfimerida.gr είχε δημοσιεύσει την Δευτέρα (22/4) ότι οι Ελληνικές Αρχές διερευνούν ενδεχόμενη δράση του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς που παραδέχθηκε τουλάχιστον δύο φόνους γυναικών, και στην Ελλάδα.
«Έρευνα για ενδεχόμενη δολοφονία και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές για τον 35χρονο serial killer «Ορέστη» της Κύπρου, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, βρισκόταν στη χώρα μας από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018 για στρατιωτική εκπαίδευση. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο δράστης είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στο παρελθόν, αφού μόλις τελείωσε το σχολείο είχε έρθει στην Αθήνα και υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις