Τι έκαναν οι ομάδες της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τη Δόξα και στον αγώνα με την ΕΝΠ – Η Μεγάλη Τετάρτη της ομάδας Νέων

Τι έκαναν οι ομάδες της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τη Δόξα και στον αγώνα με την ΕΝΠ – Η Μεγάλη Τετάρτη της ομάδας Νέων

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει: 

«Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των πέντε αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας ΑΕΚ στις υποχρεώσεις που είχαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα Κ19 επικράτησε με 1-0 της ΕΝΠ με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να σημειώνεται από τον Νικόλα Νεοφύτου.

Για την ομάδα Κ19 ακολουθεί την Μεγάλη Τετάρτη στις 15:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού ο νοκ-άουτ ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Νέων με αντίπαλο τον Απόλλωνα και χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να προκριθεί στον τελικό και να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ακαδημίας ΑΕΚ:

Κ14: Δόξα-ΑΕΚ 2-0
Κ15: Δόξα-ΑΕΚ 4-0
Κ16: ΑΕΚ-Δόξα (Μεγάλη Τετάρτη, 10:00)
Κ17: AEK-Δόξα 4-4
Κ19: ΑΕΚ-ΕΝΠ 1-0».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE