Κερκίδα ο Ιδιάκεθ με τον νέο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κερκίδα ο Ιδιάκεθ με τον νέο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην κερκίδα του «Αμμόχωστος» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια, για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Μαζί του και ο νέος βοηθός προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Μario Gibanel Raluy, ο οποίος πήρε τη θέση στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ που είχε για χρόνια ο Ιντάλγκο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης: 

Τετ α τετ με προπονητή άλλης μεγάλης Κυπριακής ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE