ΛΕΜΕΣΟΣ: 7 ανήλικοι στο Τμήμα με τους γονείς τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: 7 ανήλικοι στο Τμήμα με τους γονείς τους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η παγκύπρια εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου του παράνομου ανάμματος φωτιάς, της πρόκλησης οχληρίας και της κατοχής και χρήσης κροτίδων.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε δύο περιπτώσεις, σε συλλήψεις συνολικά δέκα προσώπων, που εντοπίστηκαν σε δημόσιους χώρους, κοντά σε εστίες φωτιάς, να προκαλούν οχληρία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. το βράδυ της Δευτέρας (22/4), λήφθηκε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, όπου εντόπισαν ομάδα νεαρών, να βρίσκεται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλεί ανησυχία. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη εφτά προσώπων, μεταξύ των οποίων και τέσσερις ανήλικοι.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου στην παρουσία και των γονέων των ανήλικων, κατηγορήθηκαν γραπτώς. Ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 1.25π.μ. της Τρίτης (23/4), στο πλαίσιο της ίδια εκστρατείας και μετά από πληροφορία για πρόκληση οχληρίας, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν σε περίβολο εκκλησίας, στη Λεμεσό. Εκεί εντοπίστηκε νεαρά πρόσωπα, να βρίσκονται γύρω από εστία φωτιάς και να προκαλούν ανησυχία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ανήλικων προσώπων, τα οποία οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας. Εκεί, οι ανήλικοι, στην παρουσία των γονιών τους, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE