«Πατάει σε δύο βάρκες» ο Νικόλας – Κρατά την εξουσία, αποστασιοποιείται από την Κυβέρνηση και κοιτάει δεξιά
Η συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» δεν ήταν απλώς μια κριτική τοποθέτηση για κυβερνητικές αστοχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του κτηρίου ο οποίος διαμαρτύρεται για τη διαδικασία ανάκτησης τουρκοκυπριακής περιουσίας.
Στο σημείο βρέθηκε η Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών για ανάκτηση μέρους του ξενοδοχείου το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη και εμπίπτει στα όρια τουρκοκυπριακής περιουσίας.
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διαπραγματευτής της Δύναμης σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον άνδρα από το να πηδήξει στο κενό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




