Μπέκαμ: Η πιο άστοχη πρόβλεψη που έκανε το Four Four Two για το πως θα είναι ο «Μπεκς» το 2020 (PIC)

Μπέκαμ: Η πιο άστοχη πρόβλεψη που έκανε το Four Four Two για το πως θα είναι ο «Μπεκς» το 2020 (PIC)

Η πρόβλεψη του Four Four Two για το πως θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2020 είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Τόσο απλά.

Το 1998 είχε προβλέψει πως ο Μπέκαμ το 2020 δεν θα έχει δόντια και μαλλιά.

Και κάπου εδώ γελάμε όλοι γοερά. Πιάνουμε το στιμάχι μας από τα γέλια.

Ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου, βλέπει τη φωτογραφία που είχαν φτιάξει στο Four Four Two γι’ αυτόν και φυσικά δεν την κοιτάζει ούτε για πλάκα.

Ο Μπέκαμ δεν θα είναι έτσι ούτε το 2222

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.