Νίκη για το πλεονέκτημα

Νίκη για το πλεονέκτημα

Πολύ σημαντικό το παιχνιδι στην Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ . Μια ενδεχομένη νίκη θα σημαίνει πολλά για την ομάδα της Ομόνοιας η οποία καταρχήν θα καταφέρει να αποσπαστεί από την ΑΕΚ αλλά και να ανοίξει την διαφορά από την Ανόρθωση που έχασε χθες στο ΓΣΠ.

Οι παίκτες του Καϊάφα ξέρουν καλά πως θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο καλύτερο από αυτό που παρουσίασαν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για να έχουν βαθμολογικό κερδος  Εκτός είναι οι τραυματίες Ποτέ, Φοφανά και Ρούμπιο, όπως και ο Μορέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Κώστα Καϊάφα για δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι, όποια σημασία και αν έχει αυτή η απόφαση του προπονητή.

Πάντως Ρούμπιο και Φοφανά ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και ίσως προλάβουν το επόμενο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE