ΕΚΤΑΚΤΟ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλετιστής στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:15 της Μεγάλης Τρίτης (23/4), στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα ένα άτομο, το οποίο επέβαινε μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα, να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο.

Όπως πληροφορείται από αρμόδια πηγή το ThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε στα φώτα τροχαίας Συμιλλίδη, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση του ατυχήματος και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης, ενώ ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο, μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE