Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου.

Λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, σύμφωνα με τον συνεργάτη της εκπομπής της Κώστα Καρνάκη και το Alphanews.live. H γέννα έγινε με καισαρική τομή.

Το παιδάκι της παρουσιάστριας και του Γιώργου Εφραίμ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, είναι αγοράκι. Είναι το δεύτερο παιδάκι του ζεύγους, μετά την μικρή Μελίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα πριν γεννήσει βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής της, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τους τηλεθεατές της, αφού τους είχε ενημερώσει ότι ήταν η τελευταία φορά που θα παρουσίαζε, λόγω εγκυμοσύνης.

Πιο κάτω απόσπασμα από την εκπόμπή της Τρίτης (23/4):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.