Τουρνουά Αγίας Νάπας: ΠΑΝΙΚΟΣ με τους μικρούς της Ανόρθωσης! – Το σύνθημα τους (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τουρνουά Αγίας Νάπας: ΠΑΝΙΚΟΣ με τους μικρούς της Ανόρθωσης! – Το σύνθημα τους (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:

«Τέσσερις ομάδες των Ακαδημιών μας θα βρίσκονται στους σημερινούς τελικούς του Τουρνούα της Αγίας Νάπας 2019, οι οποίοι θα μεταδοθούν μάλιστα ζωντανά και από την Cytavision.

Πρόκειται για το Κλιμάκιο Λάρνακας (2010), το οποίο θα αντιμετωπίσει τους Stripes FA και τους 2009 και πάλι του Κλιμακίου Λάρνακας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στον τελικό το Κλιμάκιο Λεμεσού της ακαδημίας μας.

Παράλληλα, το Κλιμάκιο Λεμεσού (2007) θα τεθεί αντιμέτωπο στον τελικό με τα Lemasia FA.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε τελικό να έχουν ένα πολύ παιχνίδι, πάντα με σεβασμό και ήθος.

Αξίζει να συγχαρούμε επίσης όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά της Αγίας Νάπας και να τους εκφράσουμε την περηφάνια μας».

Το σημερινό πρόγραμμα:

Δείτε πως πανηγύρισαν τις προκρίσεις τους στους τελικούς οι 2007 και 2009:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE