Tι είπε ο Ανάκογλου για τον Ολυμπιακό

Tι είπε ο Ανάκογλου για τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας ότι παρά τη δίψα του κόσμου για την πρόκριση, στην Ένωση θα πρέπει να δουν μόνο αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το κύπελλο. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σήμερα κόντρα στην Ερμιονίδα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε σφιχτά και νικήσαμε», ανέφερε αρχικά ο Ανάκογλου στο «Sport 24 Radio 103,3» και πρόσθεσε:  «Είναι όμορφο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ο κόσμος περίμενε καιρό αυτό το παιχνίδι. Παίρνουμε τα μηνύματα του κόσμου και ξέρουμε πόσο θέλει την πρόκριση. Εμείς πρέπει να το δούμε αγωνιστικά. Περιμένουμε να μας δώσει ώθηση ο κόσμος και να μας βοηθήσει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση». 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE