ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Και τρίτο φόνο ο 35χρονος!

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24/04, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Την Πέμπτη 25/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Κρίσιμη ημέρα– Με νέα μέσα για τις έρευνες σε φρεάτιο και λίμνη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE