ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή ΑΝΟΔΟΥ για τον Ολυμπιακό στο φινάλε!

Ανατροπή ΑΝΟΔΟΥ για τον Ολυμπιακό στο φινάλε!

Μπορεί να ήταν με την «πλάτη στον τοίχο» ο Ολυμπιακός, στο σημερινό (24/04)… ιδιαίτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Οθέλλο στην Αθηαίνου, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε μία σπουδαία ανατροπή στο φινάλε, επικρατώντας με 1-2, με το Ράμος να πετυχαίνει δύο γκολ στο 87΄ και 89΄!

Ο αγώνας θυμίζουμε ότι συνεχίστηκε από το 57΄, αφού είχε διακοπεί πριν από μερικές εβδομάδες στο ίδιο χρονικό σημείο, λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου και ο Οθέλλος ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από γκολ του Κυριάκου.

Οι «μαυροπράσινοι» μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο και πίεσαν για το γκολ, χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για το 1-1, όμως ο Ράμος μίλησε τελικά δις στο φινάλε και λύτρωσε την ομάδα του μέσα σε αποθέωση.

Με το τέλος του σημερινού αγώνα, ολοκληρώθηκαν και οι εκκρεμότητες της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός έκανε… άλμα ανόδου με το «τρίποντο» που πήρε, αφού επέστρεψε στη 2η θέση, έχοντας πλέον 60 πόντους, ενώ ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας έχει 62 και ο τρίτος Άρης 59, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του «μαραθωνίου».

Οι ενδεκάδες του σημερινού αγώνα:

Οθέλλος Αθηαίνου (Βοσκαρίδης): Παρασκευά (57΄ Τζιακουρής), Γαβριήλ, Κυριάκου, Βασιλείου, Ζόλαντ, Κυριάκου Κ., Θεοχάρους (57΄ Χατζηγιαννακού), Κουμουρής, Τσίτας (46΄ Φιάκας), Κατσής, Τζιαμμάς.

Ολυμπιακός Λευκωσίας (Πολυκάρπου): Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο (80΄ Οπόνγκ), Πιερμάρ, Ροτζέριο, Ρομό (57΄ Βιέιρα), Σαμάρας, Αντωνίου, Νανίσιο, Παχίπης Α. (46΄ Παχίπης Γ.), Ράμος, Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top