Η κίνηση της ΚΟΠ μετά τις καταγγελίες Σκαπούλλη και την επιστολή Απόλλωνα

Η κίνηση της ΚΟΠ μετά τις καταγγελίες Σκαπούλλη και την επιστολή Απόλλωνα

Λίγες μέρες μετά τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, που βρήκε τους «κίτρινους» νικητές με 1-2, ο παλαίμαχος διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας, Χριστάκης Σκαπούλλης, κατήγγειλε μέσω επιστολής του στα ΜΜΕ, ότι υπήρξε παρέμβαση από τον Χανς Ρέικβαρτ στη βαθμολογία του Γιάννη Αναστασίου από τον παρατηρητή διαιτησίας του Λεμεσιανού ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι ενώ αρχικά είχε βαθμολογηθεί με χαμηλό βαθμό λόγω της κακής του απόδοσης, μετά την παρέμβαση του Ολλανδού, ο Αναστασίου βαθμολογήθηκε με 8,4.

Ως γνωστό, μετά τη γραπτή δήλωση Σκαπούλλη, ο επίσημος Απόλλωνας απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και ζητούσε να γίνει έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως έγινε γνωστό, η ΚΟΠ διόρισε τελικά ερευνώντα λειτουργό, ο οποίος θα εξετάσει τις καταγγελίες του κ. Σκαπούλλη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE