Ο Χαράλαμπος αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα bullying: «Έφαγα μέχρι και ξύλο» - VIDEO

Ο Χαράλαμπος αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα bullying: «Έφαγα μέχρι και ξύλο» - VIDEO

Ο νεαρός Κύπριος έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός προς τον κόσμο μετά την συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ζωή του. 

Συγκεκριμένα ο νεαρός Χαράλαμπος αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν την τελική δεκάδα η οποία πάει για τον τελικό. Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Omega «Έλα να δεις» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ζωή του ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα bullying αφού όπως ανέφερε έφαγε μέχρι και ξύλο. 

Μιλώντας για το bullying που δέχθηκε μίλησε συγκεκριμένα για το βάρος του το οποίο αρκετοί θεώρησαν ως το «μειονέκτημά του» για να τον θεωρήσουν αδύναμο με αποτέλεσμα να δέχεται λεκτική και σωματική βία. 

Αυτός, όπως αποκάλυψε, ήταν και ένας λόγος που τον ώθησε να λάβει συμμετοχή στο παιχνίδι, για να αποδείξει τις ικανότητες και τον δυναμισμό του. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Έλα να δεις»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE