Παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα γενιά της Porsche 911

Παρουσιάστηκε στο κοινό η νέα γενιά  της Porsche 911

Η εταιρεία A.I.Motokinisi Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Porsche στην Κύπρο συνεχίζει τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση της όγδοης γενιάς της 911.

Μετά τη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στους εκθεσιακούς της χώρους στη Λευκωσία, προχώρησε και στην παρουσίαση του μοντέλου στο κοινό. Αυτό έγινε στο Λεμεσό και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Parklane όπου στην παρουσία δεκάδων εκλεκτών προσκεκλημένων έγινε η αποκάλυψη του εμβληματικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας.

Η 911 είναι ένα μοντέλο σταθμός στην παγκόσμια ιστορία που γιορτάζει ήδη τα εξήντα του χρόνια στην αγορά και συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά στην κατηγορία. Ο αποκλειστικά σπορ χαρακτήρας με τον μυώδη σχεδιασμό του και την τεχνολογία αιχμής είναι και αυτή τη φορά τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς του θρυλικού γερμανικού μοντέλου.

Σε ομιλία του ο Διευθύνον Σύμβουλος της εταιρείας κ. Άλκης Ιακωβίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η 911 παρέμεινε πάντα πιστή στις δικές τις αξίες, βάσει των οποίων εξελίσσεται. Το μυστικό της επιτυχίας της 911 χωρίζεται σε δυο στοιχεία: διαχρονικό σχεδιασμό και καινοτόμα τεχνολογία. Αυτά τα δυο μαζί, δημιουργούν το Αιώνιο Μηχάνημα Μέσα από τα χρόνια γράφτηκαν πολλά βιβλία για την Porsche 911, αλλά ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την πραγματική σημασία αυτών των τριών μαγικών αριθμών μέσα από την ιστορία των σπορ αυτοκινήτων.».

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρώτη Porsche 911 παρουσιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1963 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σαν ο διάδοχος της 356. Ένα μοντέλο σταθμός στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που, όσο και αν προσπάθησαν οι άλλοι κατασκευαστές, δεν μπόρεσαν ποτέ να κατασκευάσουν!.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE