ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φωτογραφίες της Maricar στα αρχεία του «Ορέστη»- Σκυφτός στο Δικαστήριο ο 35χρονος

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Φωτογραφίες της Maricar στα αρχεία του «Ορέστη»- Σκυφτός στο Δικαστήριο ο 35χρονος

Εμφανώς καταβεβλημένος και σκυφτός, εμφανίστηκε την Πέμπτη (25/4) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ο 35χρονος στρατιωτικός, ύποπτος για τον φόνο της 30χρονης Maricar Valdez Arquiola.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου, από τον εξεταστή της υπόθεσης, στις 13/12/17, καταγγέλθηκε από τη μητέρα της Maricar, η εξαφάνιση της.

Κατάθεση από φιλικό πρόσωπο της Maricar, αναφέρει ότι, στις 22:00 της 13ης Δεκεμβρίου 2017 θα συναντούσε κάποιο πρόσωπο.

Τέλη του Ιουλίου του 2018, ο 35χρονος γνώρισε την Αριάν, την οποία σύμφωνα με θεληματική του κατάθεση, όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, την σκότωσε στο σπίτι του και είναι το δεύτερο θύμα του που εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την περασμένη Τρίτη (23/4), προέκυψε μαρτυρία, σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, ότι ο ύποπτος συναντήθηκε με την Maricar, ενώ η αστυνομία κατέχει φωτογραφίες από την άδεια παραμονής της 30χρονης στα αρχεία του 35χρονου στρατιωτικού.

Ο “Ορέστης” που δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται, παραδέχεται ότι είχε συνάντηση με την Maricar.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου για δύο ημέρες, ενώ το Σάββατο 27/4, αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά ενοποιών Δικαστηρίου, για ανανέωση της κράτησης του.

Ο 35χρονος που παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο, δεν έφερε ένσταση.

Γεωργία Παππούτα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.