ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στην Κύπρο πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις έρευνες

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στην Κύπρο πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις έρευνες

Προχωρούν με ενταντικούς ρυθμούς στην Αστυνομία σχετικά με την διερεύνηση των υποθέσεων φόνων γυναικών.

Αναφορικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις φόνου γυναικών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, μετά από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας,  από τις 20/04/2019 έχει ζητήσει τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται η κάθοδος πέντε ειδικών συμβούλων από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 29/04/2019.

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE