Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Πρόσωπο ηλικίας 58 ετών, παρουσιάστηκε γύρω στις 9 χθες το πρωί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία για αναζήτηση του από χώρα του εξωτερικού, για διερευνώμενη υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2011. 

Ο 58χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.