Στην Ισπανία για φιλικά και Μπαρτσελόνα – Λεβάντε η Κ14 της ΜΕΑΠ

Στην Ισπανία για φιλικά και Μπαρτσελόνα – Λεβάντε η Κ14 της ΜΕΑΠ

Η ομάδα Κ14 της ΜΕΑΠ θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να δώσει φιλικά παιχνίδια και να δεί από κοντά την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Λεβάντε.

Η ανακοίνωση:

«ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ ΜΕΤΆ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΆ ΤΗΣ ΑΓΊΑΣ ΝΑΠΑΣ Ή ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ Κ14.
4 φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Ισπανίας θα κάνει η ομάδα μας και θα παρακολουθήσουν και το παιχνίδι BARCELONA – LEVANTE. Ευχόμαστε στα παιδιά να αποκτήσουν τις καλύτερες εμπειρίες.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.