Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.

Μάλιστα, το πρόγραμμα του θα είναι γεμάτο, αφού εκτός από τις επαφές που θα έχει με τους συνεργάτες του στην εταιρεία, τους υπεύθυνους του προγραμματισμού, αλλά και τον προπονητή για τις τελευταίες εξελίξεις στο «τριφύλλι», θα έχει και συναντήσεις με τον ΚΟΑ για το γηπεδικό θέμα, αλλά και με την PrimeTel για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των «πράσινων»!
Πέραν τούτων, ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 3 Μαϊου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ανοικτά για όλα τα θέματα που απασχολούν την Ομόνοια, ενώ θα απαντήσει και στα ερωτήματα των αθλητικογράφων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




