ΠΑΦΟΣ: Γείτονας έφυγε με 6 χιλιάδες από σπίτι 40χρονης- Έξι άτομα στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Γείτονας έφυγε με 6 χιλιάδες από σπίτι 40χρονης- Έξι άτομα στο κελί

Yπόθεση κλοπής από κατοικία, κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από γυναίκα από το Νεπάλ 40 ετών ότι ένας αλλοδαπός που την επισκέφτηκε απέσπασε από το δωμάτιο του διαμερίσματος της που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό ύψους 6 χιλ. ευρώ.

Ο συγκεκριμένος ηλικίας 28 ετών διαμένει με άλλους πέντε ομοεθνής του πάνω από το διαμέρισμα της παραπονούμενης.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα που διαμένουν τα έξι πρόσωπα που κατάγονται από το Πακιστάν και στην κατοχή τους εντοπίστηκε σχεδόν όλο το χρηματικό ποσό μαζί με το πορτοφόλι της παραπονούμενης.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των έξι προσώπων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι οι έξι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE