ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονισμένος ο Νίκος Αναστασιάδης- Το μήνυμα του για τα ειδεχθή εγκλήματα του 35χρονο λοχαγού

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΚΥΠΡΟΣ: Συγκλονισμένος ο Νίκος Αναστασιάδης- Το μήνυμα του για τα ειδεχθή εγκλήματα του 35χρονο λοχαγού

Συγκλονισμένος από την αποκάλυψη τόσων στυγερών δολοφονιών εις βάρος αθώων αλλοδαπών γυναικών και μικρών παιδιών, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει βαθύτατη θλίψη και έντονη ανησυχία.


Σε ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει από την πρώτη στιγμή οδηγίες, ούτως ώστε οι διωκτικές Αρχές να πράξουν το παν για την πλήρη εξιχνίαση των εγκλημάτων και, παρά το ότι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξωτερικό, ο ίδιος τυγχάνει συνεχούς ενημέρωσης για την πορεία των ερευνών.

"Συμμεριζόμενος πλήρως τα αισθήματα της κοινής γνώμης και τον αποτροπιασμό απέναντι στα ειδεχθή αυτά εγκλήματα, σημειώνει παράλληλα και την πηγαία αγανάκτηση της κυπριακής κοινωνίας για δολοφονίες που φαίνεται να είχαν επιλεκτικά στόχο αλλοδαπές γυναίκες που βρίσκονται στη χώρα μας για να εργασθούν, αφού τέτοια ένστικτα είναι αντίθετα με την παράδοση και τις αξίες του πολιτισμού μας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Με πλήρη κατανόηση για τη συναισθηματική φόρτιση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συστήνει επίσης ψυχραιμία, προκειμένου πρώτα να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες και ακολούθως να εξετασθούν υπό το φως αυτής της συγκλονιστικής εμπειρίας όλες οι σχετικές διαδικασίες, να γίνουν οι απαραίτητες αναθεωρήσεις και διορθώσεις και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE