ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιχείρηση μαζικών συλλήψεων αστυνομικών

ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιχείρηση μαζικών συλλήψεων αστυνομικών

Μεγάλη επιχείρηση τουρκικής αστυνομίας για σύλληψη 50 στρατιωτικών.

Μεγάλη επιχείρηση σύλληψης 50 Τούρκων στρατιωτικών εκ των οποίων οι 30 εν ενεργεία στο πλαίσιο των ερευνών για την οργάνωση FETO (γκιουλενιστές) εντός των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων ξεκίνησε η τουρκική αστυνομία σε 32 επαρχίες στην Κόνια (Ικόνιο).

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι έχουν ήδη συλληφθεί οι 15 εκ των 50 ( σ.σ.μέχρι την Παρασκευή 26/4) και η επιχείρηση συνεχίζεται. Η επιχείρηση ξεκίνησε έπειτα από καταθέσεις υπόπτων μελών της οργάνωσης οι οποίοι παραδέχτηκα ότι οι στρατιωτικοί αυτοί ήταν ‘έμπιστοι στρατιωτικοί αδελφοί’.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE