Στις 10 και 12 του Μάη το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών

Στις 10 και 12 του Μάη το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών θα γίνει με τη μορφή του Final Four. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί, θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς την Παρασκευή 10 του Μάη ενώ την Κυριακή 12 του Μάη θα γίνουν ο μικρός και μεγάλος τελικός.

Οι αγώνες θα γίνουν στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Στους ημιτελικούς στις 10 Μαΐου θα αγωνιστούν Apollon Ladies – Barcelona FA Pyrgos Limassol στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας και την ίδια ώρα, θα αγωνιστούν Ομόνοια Λευκωσίας – Λευκοθέα Λατσιών στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Την Κυριακή 12 του Μάη στις 11:00 το πρωί θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 17:00 το απόγευμα ο μεγάλος τελικός. Και οι δύο αγώνες της Κυριακής θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Αγιας Νάπας ενώ με την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα και μέχρι να αρχίσει ο δεύτερος, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE