Ελλάδα: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος

Ελλάδα: Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος

Την παραίτησή του από την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίες έθεσε στην διάθεση του Αντώνη Σαμαρά ο Έλληνας Επίτροπος, Δ. Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, η συνεχής ενασχόλησή του με τα ευρωπαϊκά ζητήματα δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί επαρκώς στα καθήκοντα της τιμητικής θέσης του αντιπροέδρου του κόμματος και γι' αυτό υποβάλει την παραίτησή του, ώστε η θέση να καλυφθεί από κάποιο πρόσωπο που θα μπορεί να ασχολείται καθημερινά με τα ζητήματα του κόμματος.

Ο κ. Αβραμόπουλος πρότεινε επίσης η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου να καλυφθεί από ένα πρόσωπο της νέας γενιάς, ώστε να γεφυρωθούν οι γενιές και στη Νέα Δημοκρατία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Άλλη μια τραγωδία στην ίδια περιοχή όπου το περασμένο Σάββατο κάηκε πενταμελής οικογένεια. Ένας 33χρονος, ο Μενέλαος Χριστοδουλίδης, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE