Η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ – Πόσο μένει εκτός

Η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ – Πόσο μένει εκτός

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Νεϊμάρ με ποινή τριών αγωνιστικών μετά το σχόλιό του έπειτα από τον αποκλεισμό της Παρί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ματς στο οποίο ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο Βραζιλιάνος σχολίασε στα social media τη διαιτησία με πολύ άκομψο τρόπο, γράφοντας: «Αυτό είναι ντροπή. Έβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Αντε γαμ@@@@ε». Η UEFA τον κάλεσε σε απολογία και τώρα ανακοίνωσε ότι τον τιμωρεί με 3 αγωνιστικές στο Champions League, τιμωρία που φυσικά θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE