Ιστορία έγραψε και στην Πορτογαλία ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.
Ο νεαρός ιστιοπλόος μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή κερδίζει λίγους μήνες αργότερα και το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Μια ημέρα πριν ολοκληρωθεί (Μεγάλο Σάββατο) η διοργάνωση ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έριξε… άγκυρα στην κορυφή του κόσμου.
Το Μεγάλο Σάββατο απομένει άλλη μια κούρσα στο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα γίνει η στέψη! Στη 2η θέση είναι άλλος ένας Έλληνας ο Ιωάννης Καρβουνιάρης του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας ο οποίος έχει 59 β.π και στην 5η είναι ο Νικόλαος Σιλιτζόγλου με 79.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 28 αθλητές! Πηγή: Gazzetta.grΜετά από 14 κούρσες ο Αλέξανδρος είναι 1ος με 22β.π! Από τις 14 κούρσες που έχει «τρέξει» έχει κερδίσει τις 13!
Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πορτογαλία ο Καλπογιαννάκης!

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 1 Μαρτίου
«Βουτιά» του υδράργυρου: Στους -1 βαθμούς στα ορεινά – Πού αναμένονται βροχές και χιόνια
Αποκαλυπτικά στοιχεία: Στα όρια της φτώχειας χιλιάδες Κύπριοι - Ποιοι πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα της ακρίβειας
Σπίτι ή ενοίκιο; Τα νούμερα που αποκαλύπτουν τι συμβαίνει στην Ευρώπη - Η Κυπριακή πραγματικότητα
Ανδρέας Μαυρογιάννης στο «T»: «Με τη λήξη της θητείας του Γκουτέρες, χάνεται ένα σημαντικό μομέντουμ για το κυπριακό»- «Η θέση Χριστοδουλίδη για καταγραφή των συγκλίσεων, είναι καταστροφική»
Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ

