Ιστορία έγραψε και στην Πορτογαλία ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.
Ο νεαρός ιστιοπλόος μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή κερδίζει λίγους μήνες αργότερα και το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Μια ημέρα πριν ολοκληρωθεί (Μεγάλο Σάββατο) η διοργάνωση ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έριξε… άγκυρα στην κορυφή του κόσμου.
Το Μεγάλο Σάββατο απομένει άλλη μια κούρσα στο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα γίνει η στέψη! Στη 2η θέση είναι άλλος ένας Έλληνας ο Ιωάννης Καρβουνιάρης του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας ο οποίος έχει 59 β.π και στην 5η είναι ο Νικόλαος Σιλιτζόγλου με 79.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 28 αθλητές! Πηγή: Gazzetta.grΜετά από 14 κούρσες ο Αλέξανδρος είναι 1ος με 22β.π! Από τις 14 κούρσες που έχει «τρέξει» έχει κερδίσει τις 13!
Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πορτογαλία ο Καλπογιαννάκης!

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 54χρονος – Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του
Αναβαθμισμένη και με «εκπλήξεις» η παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου
«Απέτρεψαν μια νέα 11η Σεπτεμβρίου»: Το θρίλερ με την πτήση της Flydubai και ο ήρωας πιλότος που έσωσε τη ζωή 174 ανθρώπων
1η Οκτωβρίου: Ποια Mall θα είναι ανοιχτά – Τι ισχύει για καταστήματα και εστίαση
Χαμός το βράδυ: Μοίρασε αβέρτα πρόστιμα η Αστυνομία – Πόσοι καταγγέλθηκαν και πόσοι κατέληξαν με χειροπέδες
Σε κλοιό κακοκαιρίας η Κύπρος: Ετοιμαστείτε για καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

