Ιστορία έγραψε και στην Πορτογαλία ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.
Ο νεαρός ιστιοπλόος μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή κερδίζει λίγους μήνες αργότερα και το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Μια ημέρα πριν ολοκληρωθεί (Μεγάλο Σάββατο) η διοργάνωση ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έριξε… άγκυρα στην κορυφή του κόσμου.
Το Μεγάλο Σάββατο απομένει άλλη μια κούρσα στο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα γίνει η στέψη! Στη 2η θέση είναι άλλος ένας Έλληνας ο Ιωάννης Καρβουνιάρης του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας ο οποίος έχει 59 β.π και στην 5η είναι ο Νικόλαος Σιλιτζόγλου με 79.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 28 αθλητές! Πηγή: Gazzetta.grΜετά από 14 κούρσες ο Αλέξανδρος είναι 1ος με 22β.π! Από τις 14 κούρσες που έχει «τρέξει» έχει κερδίσει τις 13!
Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πορτογαλία ο Καλπογιαννάκης!

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι είναι η πλασμαφαίρεση, σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται και ποιες είναι οι παρενέργειες
Σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη για τη ζωή 85χρονος - Τον χτύπησε όχημα που έκανε όπισθεν
Στεγαστική «ανάσα»: Οικόπεδα στο 25% της αξίας τους και έξτρα όροφος - Όσα προνοούν τα νέα σχέδια
«Ανάσα» στους καταναλωτές - Ανακοίνωσε παράταση στη μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα το ΥΠΟΙΚ
«Άλλο είναι να σκοτώνεσαι για την πατρίδα κι άλλο να σε σκοτώνει η πατρίδα» – Οι άνθρωποι του Μαρί αποχαιρετούν μέσω του ThemaOnline την Πόπη Χριστοφόρου
VIDEO: Την έδειξε η κάμερα για 4 δευτερόλεπτα και το κινητό της πήρε φωτιά- «Χρεοκόπησέ με»

