ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σάλος στη Ρουμανία -Η μάνα και γιαγιά των δολοφονηθεισών είχε κάνει παράπονο στην Αστυνομία

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σάλος στη Ρουμανία -Η μάνα και γιαγιά των δολοφονηθεισών είχε κάνει παράπονο στην Αστυνομία

Η τροπή στην υπόθεση του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς προκάλεσε σάλο και στη Ρουμανία.

Από την Παρασκευή (26/04) όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας πρόβαλαν με μακροσκελή ρεπορτάζ το τραγικό γεγονός και τα έργα του κατά συρροή δολοφόνου, εστιάζοντας –όπως είναι λογικό- στις δολοφονίες της 35χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και της 8χρονης κόρης της Έλενα-Ναταλία.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της ρουμανικής εφημερίδας Adevarul σημειώνεται ότι η μητέρα της Λίβια και γιαγιά της Έλενα-Ναταλία, που είναι εδώ και χρόνια χήρα, είχε αναφέρει την εξαφάνιση της κόρης της μέσω της Αστυνομίας στο Μπιζάου όπου κατοικεί. Ο συντάκτης του ρεπορτάζ αναφέρει ότι είχε γίνει μέσω Πρεσβείας σχετική αναφορά στην Κυπριακή Αστυνομία.

«Κανένας όμως δεν της απάντησε. Μέχρι τώρα, που ο πρώην γαμπρός της την κάλεσε από την Κύπρο, για να της πει ότι η Λίβια και η κόρη της, ήταν δυο από τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου με το προσωνύμιο Ορέστης», σημειώνεται στο καθημερινής κυκλοφορίας έντυπο.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE