ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο – Χωρίς δικηγόρο ο λοχαγός

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο – Χωρίς δικηγόρο ο λοχαγός

Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 27/04 ο 35χρονος λοχαγός στο δικαστήριο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σε σωματικούς ελέγχους υποβάλλονταν όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το πρωί του Σαββάτου, όπου παρουσιάστηκε ο 35χρονος λοχαγός, ενώ κατά την είσοδό τους στο κτήριο οι δημοσιογράφοι έπρεπε να επιδείξουν την ταυτότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε και κατά την εμφάνισή του 35χρονου «Ορέστη» στο δικαστήριο το Σάββατο 27/04 δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος ύποπτος της υπόθεσης, επανασυνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/04) , δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρείς νέες υποθέσεις φόνων εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε τις βαλίτσες από το σπίτι της 36χρονης Λίβια – Σκότωσε το παιδί γιατί είδε τον θάνατο της μητέρας του

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Σάλος στη Ρουμανία -Η μάνα και γιαγιά των δολοφονηθεισών είχε κάνει παράπονο στην Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.