ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: 30χρονη από το Νεπάλ το έβδομο θύμα του «Ορέστη»

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: 30χρονη από το Νεπάλ το έβδομο θύμα του «Ορέστη»

Σε 30χρονη από το Νεπάλ, φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Την Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ, φέρεται να κατονόμασε ως ένα από τα θύματά του ο 35χρονος κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά ο 35χρονος δεν θυμόταν ούτε το όνομα ούτε την καταγωγή της άτυχης γυναίκας. 

Πάντως αναμένεται να γίνει νεκροτομή επί της σορού του θύματος που ανακαλύφθηκε στην Ορούντα με συναρμολόγηση των οστών για να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE