ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: 30χρονη από το Νεπάλ το έβδομο θύμα του «Ορέστη»

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: 30χρονη από το Νεπάλ το έβδομο θύμα του «Ορέστη»

Σε 30χρονη από το Νεπάλ, φέρεται να ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε πηγάδι στο πεδίο βολής της Ορούντας.

Την Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ, φέρεται να κατονόμασε ως ένα από τα θύματά του ο 35χρονος κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά ο 35χρονος δεν θυμόταν ούτε το όνομα ούτε την καταγωγή της άτυχης γυναίκας. 

Πάντως αναμένεται να γίνει νεκροτομή επί της σορού του θύματος που ανακαλύφθηκε στην Ορούντα με συναρμολόγηση των οστών για να εξακριβωθεί η ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE