ΚΥΠΡΟΣ: Σταμάτησε τη Λειτουργία  ιερέας – Φώναζε ο ψάλτης για να μετακινήσουν αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Σταμάτησε τη Λειτουργία  ιερέας – Φώναζε ο ψάλτης για να μετακινήσουν αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 27/04.

Συγκεκριμένα, όχημα στάθμευσε πίσω από άλλα οχήματα, «κόβοντας» τα και μη μπορώντας να μετακινηθούν.

Ο ασυνείδητος οδηγός μετάβει το πρωί του Σαββατου 27/04 σε εκκλησία για να ακούσει το «Χριστός Ανέστη», κάνοντας όμως το βίο αβίωτο σε άλλους συνανθρώπους του.

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες ο εν λόγω οδηγός είναι σταθμευμένος πίσω από άλλα οχήματα στον χώρο στάθμευσης εκκλησίας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας εκ των επηρεαζόμενων οδηγών, παρουσιάζει φωτογραφίες από το περιστατικό ενώ παράλληλα αναφέρει πως μετά από ψάξιμο μισής ώρας, αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία στην εκκλησία για να φωνάξει ο ψάλτης του οδηγού για να μετακινήσει το όχημά του.

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE