ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τέλος οι έρευνες – Αποχωρεί η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τέλος οι έρευνες – Αποχωρεί η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχώρησαν από το σημείο της κόκκινης λίμνης στο Μεταλλείο του Μιτσερού οι αρμόδιοι γύρω στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 27/04.

Από το πρωί του Σαββάτου στον χώρο της λίμνης πραγματοποιούνταν έρευνες για να εντοπιστούν οι τρεις σοροί που φέρεται να πέταξε στο σημείο ο λεγόμενος «Ορέστης».

Η ΕΜΑΚ και ο ιδιώτης χειριστής της ρομποτικής υποβρύχιας κάμερας γύρω στις 17:00 αποχώρησαν από το σημείο, δίνοντας τέλος στις έρευνες οι οποίες θα επαναρχίσουν την Κυριακή του Πάσχα 28/04.

Αξίζει να σημειωθεί ως στο σημείο παρέμεινε η φουσκωτή βάρκα, η οποία μπήκε μέσα στο νερό γύρω στις 14:00 όπου και μέλη της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν σημαδούρα σε σημείο της λίμνης όπου φέρεται να έχει εντοπιστεί βαλίτσα που πιθανόν να περιέχει τη σορό ενός εκ των θυμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

POLITICO: Επιστολή ΠτΔ σε φον ντερ Λάιεν για την άμυνα της ΕΕ – Ζητά συγκεκριμένα βήματα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ζητώντας την επαναφορά στην ατζέντα της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής της ΕΕ, αλλά και ενημέρωση για τις μέχρι τώρα προτάσεις και τα επόμενα βήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του POLITICO, που είδε το κείμενο της επιστολής.

BEST OF TOTHEMAONLINE