Φλερτ τότε στον ΑΠΟΕΛ… φλερτ και τώρα

Φλερτ τότε στον ΑΠΟΕΛ… φλερτ και τώρα

Παρά τις δυσκολίες και τον ανηφορικό δρόμο που εξακολουθεί να βαδίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Δώνης με το Νίκο Νταμπίζα δεν παραμελούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τους.

Στη θέση του δεξιοπόδαρου αμυντικού η προοπτική απόκτησης ποδοσφαιριστή παραμένει ανοικτή και θα εξαρτηθεί από την τελική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Στην περίπτωση που ο άσος από το Μάλι χαιρετήσει, στη λίστα του ΠΑΟ πάνω πάνω βρίσκεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Γκαλίτσιου.

Ο 33χρονος αμυντικός που μένει ελεύθερος από τη Μουσκρόν του Βελγίου, φέρεται να κάνει σκέψεις επαναπατρισμού και η ομάδα του Δώνη, με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, τον καλύπτει απολύτως.

Μάλιστα λίγο έλειψε να συνεργαστούν κατά τη δεύτερη θητεία του 51χρονου τεχνικού στον ΑΠΟΕΛ και από συγκυρίες τότε δεν είχε προχωρήσει το φλερτ.

Πηγή: www.newspao.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.