Η Εθνική μας έχασε από την Ελλάδα, αλλά … το γλέντησαν μαζί με σιρτάκι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική μας έχασε από την Ελλάδα, αλλά … το γλέντησαν μαζί με σιρτάκι (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Mε ήττα ολοκλήρωσε η Εθνική Γυναικών U16 τις υποχρεώσεις της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην πόλη UB της Σερβίας. Τα κορίτσια του Κώστα Παναγίδη έχασαν από την Εθνική Ελλάδας με 0-3 σετ σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Οι Ελληνίδες ήταν ανώτερες κερδίζοντας τα σετ με 19-25, 14-25 και 16-25 σε 61 λεπτά αγώνα. Η Εθνική που τα έδωσε όλα έχασε και στους τρεις αγώνες που έδωσε αλλά απέκτησε πάμπολλες εμπειρίες.

Σε αυτό το παιχνίδι θα μείνει στη μνήμη όλων το συρτάκι που χόρεψαν ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου οι παίκτριες των δυο ομάδων στη Σάλα της UB δίνοντας ελληνικό χρώμα στη διοργάνωση.

Από την Εθνική μας διακρίθηκαν οι Θεοδούλου, Νικολάου και Λάσπου.

Κύπρος (Κ. Παναγίδης): Προκοπίου, Νικολάου, Ντομπρασίνοβιτς, Σιμανόφσκι, Τσουτσούκη, Kέστα, – Λίμπερο: Σιαπάνη – Αλλαγές: Παπαριστοδήμου, Λάσπου, Θεοδούλου.

Ελλάδα (Κ. Γκούντας): Αλλαγιάννη, Γκαργκάλα, Κοτσάρα, Συριστρατίδη, Τάνη, Ανθούλη – Λίμπερο: Kοντούδη, Καμπούρη – Αλλαγές: Bαϊοπούλου, Ευαγγελίου, Σπανάκη, Κομίνη.

 

ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ
Μόνο εμείς γνωρίζουμε.
Μετά τον σημερινό αγώνα των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Κ16.
Αποτέλεσμα: 3-0 η Εθνική Ελλάδος.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE