ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

Στην κόκκινη λίμνη μετέβη το πρωί της Κυριακής 28/04 ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μετέβη στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής.

Στον χώρο στήθηκε ειδική τέντα η οποία θα λειτουργήσει ως «συντονιστικό κέντρο», ενώ αναμένεται γύρω στις 10:00 να ξεκινήσει η επιχείρηση όπου θα ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που βρέθηκαν στον βυθό της λίμνης.

Υπενθυμίζουμε πως όπως ανέφερε σε δηλώσεις του από τον χώρο της λίμνης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, τα δυο αντικείμενα σηματοδοτήθηκαν με σημαδούρες το Σάββατο 27/04 και δεν βρίσκονται σε μεγάλο βάθος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρίσκεται και σε αναμονή των εξετάσεων του νερού της λίμνης, όπου θα διαπιστωθεί η τοξικότητά της όπως επίσης εάν θα επιχειρήσουν δύτες και με τί εξοπλισμό θα εφοδιαστούν για να ανασύρουν τα δυο αντικείμενα που εντοπίστηκαν.

Παράλληλα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε πως εντοπίστηκε κάτι στη Λίμνη του μεταλλείου Μεμί στον Ξυλιάτο, που δεν συνάδει με το περιβάλλον και έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top