ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εξήλθε ο δύτης – Ανασύρθηκε βαλίτσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Εξήλθε ο δύτης – Ανασύρθηκε βαλίτσα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(28/4 – 13:50) Ο δύτης που νωρίτερα είχε εισέλθει στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, με σκοπό να ανασύρει τα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στο σημείο, έχει εξέλθει.

Του Μιχάλη Μενελάου

Μετά την έξοδο του δύτη, ανασύρθηκε και η πρώτη βαλίτσα.

Στο σημείο υπάρχουν ασθενοφόρα για παν ενδεχόμενο όπως και οχήματα της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι δύτης μπήκε μέσα στο νερό της κόκκινης λίμνης του Μιτσερού, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 28/04. 

Ο δύτης εξοπλισμένος με σκάφανδρο, προχώρησε προς τα σημεία όπου μπήκε η σημαδούρα το Σάββατο 27/04 και στο σημείο όπου βάρκα με κάμερες, έλεγχε το πρωί της Κυριακής 28/04.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE