ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο - Σορός εντός της βαλίτσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο - Σορός εντός της βαλίτσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(28/4-14:15) Συγκλονισμός… Εντοπίστηκε σορός στην βαλίτσα που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, επιβεβαιώνοντας έτσι όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μεταξάς στην ομολογία του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, μεταφέρεται από τους άνδρες της ΕΜΑΚ σε φορείο, αφού σε αυτή, υπάρχει ανθρώπινη σορός.

H σορός μεταφέρεται στο νεκροτομείο.

Βάσει της ομολογίας του 35χρονου Νίκου, στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που αναζητούνται, βρίσκονται οι σοροί της μητέρας και της 8χρονης κόρης της από την Ρουμανία και της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, έχει παραδεχθεί εφτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της  Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE