ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένο 8χρονο κοριτσάκι - Τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα!

ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένο 8χρονο κοριτσάκι - Τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα!

Σοκ ανήμερα Πάσχα στη Θήβα, όπου ένα κοριτσάκι δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με άλλα παιδάκια, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του.

Η αστυνομία πιθανολογεί, όπως μετέδωσε ο Alpha στο δελτίο ειδήσεων, ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα!

Αρχικά ο Alpha μετέδωσε ότι το παιδάκι είχε χάσει τη ζωή του, όμως ευτυχώς είναι ζωντανό και δίνει μάχη για τη ζωή.

Δείτε το πιο κάτω όσα μετέδωσε ο Alpha Ελλάδας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE