Γίνεται πρωταθλήτρια για 1.13 εκατοστά η Σίτι; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γίνεται πρωταθλήτρια για 1.13 εκατοστά η Σίτι; (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Σίτι αγκαλιά με τον τίτλο για… 1.13 εκατοστά; Οταν ο Στόουνς έσωζε τους Πολίτες και το Goal-line technology… χαμογελά στη Μάντσεστερ, όχι όμως στη Λίβερπουλ.

Στο ντέρμπι του Ετιχαντ στις 3 Ιανουαρίου ο Στόουνς έκανε μια απίθανη προβολή πάνω στη γραμμή και μόλις για 1,13 εκ. πρόλαβε τη μπάλα πριν περάσει ολόκληρη. Το ρολόι του διαιτητή Άντονι Τέιλορ δε χτύπησε ποτέ και η Λίβερπουλ δεν άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-1 έβαζε τη Σίτι ξανά στο κόλπο του τίτλου! Το απόγευμα της Κυριακής, το γκολ του Αγουέρο πέρασε ελάχιστα τη γραμμή, το ρολόι του διαιτητή Τιέρνεϊ χτύπησε και για λίγα εκατοστά η Μάντσεστερ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στη Μπέρνλι που μπορεί να της δώσει το πρωτάθλημα!

 

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE