Παραβιάστηκε από Τούρκους χάκερ προφίλ ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Παραβιάστηκε από Τούρκους χάκερ προφίλ ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θύμα χάκινγκ ανήμερα του Πάσχα έπεσε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, αφού Τούρκοι παραβίασαν τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Οι Τούρκοι χάκερ… έστειλαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στην Φενέρμπαχτσε, προκαλώντας σύγχηση με τις αναρτήσεις που έκαναν μέσα από τον λογαριασμό του Λύρατζη στο instagram.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, είναι ενήμερος για το χάκινγκ στον λογαριασμό του ανήμερα του Πάσχα και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς αποκατάσταση και επανάκτησης του λογαριασμού του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

BEST OF TOTHEMAONLINE