ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

ΙΡΑΝ: Απειλεί να κλείσει το Στενό του Χορμούζ

Το Κουβέιτ καταγράφει με έντονη ανησυχία τις απειλές του Ιράν ότι θα κλείσει το Στενό του Χορμούζ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του εμιράτου, ο Χάλεντ αλ Τζαράλα, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

Ο Τζαράλα αναφερόταν στην προειδοποίηση των Φρουρών της Επανάστασης ότι δεν αποκλείεται να κλείσουν το στενό αυτό στρατηγικής σημασίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης στην περιοχή, ανέφερε το πρακτορείο.

«Βλέπουμε αυτές τις απειλές με ανησυχία (...) ελπίζουμε όπως πάντα η περιοχή μας να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την ένταση», είπε ο ΥΠΕΞ του Κουβέιτ, μετέδωσε το KUNA.

Απο ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE